BelgianSupporter

(NL) +31 (0) 40/255.65.42
(B) +32 (0) 11/55.34.83

Ik zoek een:  In de kleur: 
 en/of  Tussen: 
Euro (cent):

Zonnebrillen EK

Tijdens het EK is het meestal goed weer. Vandaar dat een zonnebril erg handig zou zijn. Maak het extra leuk door een zonnebril te nemen in een Belgisch tintje zodat u meteen klaar bent voor het EK of WK! We hebben een collectie zonnebrillen in ons assortiment opgenomen waarmee u prima tijdens het EK en daarna vooruit kunt.

Een bedrukking op de zonnebrillen is ook mogelijk. Een zonnebril met opdruk zal gezien worden door uw vrienden, familie of omstanders op straat waarop u veel indruk zal maken. U kunt deze ook inzetten als relatiegeschenk voor uw bedrijf. Omdat tijdens het WK veel mensen samen zullen zijn, zien ook veel mensen uw logo of bedrijfstekst; wat erg goed is voor uw naamsbekendheid. Als u vast zit met uw promotie is dit ook de gelegenheid die u met beiden handen moet aannemen!

Bent u op zoek naar iets anders dan Zonnebrillen EK? Geen probleem. We hebben ook nog vele andere artikelen gericht op het EK. Deze Belgische fan artikelen zijn leuk voor jong en oud, man en vrouw. Bekijk ze allemaal op onze website.

x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: