BelgianSupporter

(NL) +31 (0) 40/255.65.42
(B) +32 (0) 11/55.34.83

Biertray Belgie

Artikelnummer: LT16347_BE
Richtprijs:
Op aanvraag

Nooit meer gedoe met het meenemen van bier en andere plastic glaasjes tijdens een wedstrijd of andere evenementen? Dan is de Biertray iets voor u! Met behulp van de biertray kunt u tot en met 6 glazen per keer eenvoudig meenemenen zonder te knoeien. Op de tray is een belgische vlag afgebeeld wat deze erg leuk maakt voor tijdens de wedstrijden, bijvoorbeeld tijdens het EK. Deze is natuurlijk ook leuk voor andere gelegenheden.

De biertray is ook te bedrukken naar uw wensen. Zo kunt u deze personaliseren en is het een uniek geschenk. Iedereen zal uw aankoop zien, wat erg leuk is. Daarnaast lost het een veel voorkomend probleem op als u tussen veel mensen staat.

Een offerte aanvragen voor dit en al onze andere artikelen is erg eenvoudig en gratis. Daarnaast zijn deze natuurlijk vrijblijvend. Deze zal binnen één werkdag behandeld worden zodat u meteen weet waar u aan toe bent. Mocht u geinteresseerd zijn in een ander belgian artikel, kijk dan snel op onze site www.belgian-merchandising.be voor al onze geschenken.

Offerte aanvragen voor dit product

x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: